Varslinger dersom eFakturaen ikke kommer frem

Varslinger dersom eFakturaen ikke kommer frem

Mange av har i disse dager tatt i bruk elektronisk fakturering fra Visma Global. Vi opplever noe usikkerhet rundt om faktura faktisk kommer frem til kunder, om de stopper underveis i den elektroniske nettskyen, eller om de rett og slett bare blir borte.

Da kan det være fint å vite at det finnes muligheter for å sette opp varslinger i fra EDI sentralen til Visma direkte i Visma Global. Denne kan PCSS konfigurere for dere slik at skulle en faktura bli borte underveis, får du en e-post som informer om årsaken til dette, slik at du kan sende den på nytt, eller printe den ut og fortsatt sende den på gamle måten.

Ta kontakt med vårt sentralbord om dere ønsker at PCSS skal sette opp dette for dere!

T: 400 69 400 E: firmapost@pcss.no

Tags: , , ,