Visma Lønn Update 2015

Visma Lønn Update 2015

(Bilde: community.visma.no)

Den tradisjonelle lønnsinnberetningen er borte – hva nå? Behovet for oppdatert kunnskap er fortsatt her!
Lønn Update oppdaterer deg på aktuelle nyheter og smarte tips både på regler og i Visma Lønn.

Lønnsåret 2015 blir det første «annerledesåret». Den tradisjonelle og årlige lønnsinnberetningen er borte, og erstattet med månedlige a-meldinger. Det er viktig å påpeke at det er like viktig som før at arbeidsgiver rapporterer korrekte opplysninger til myndighetene.

I november gir Visma deg den kunnskapen du trenger om hva som skal rapporteres til myndighetene i a-meldingen, samt en oversikt over nyheter på lønns- og personalområdet i 2015. Her er det flere viktige og interessante temaer du bør få med deg!

I tillegg går Visma gjennom hvilke regler som gjelder for avvikling og overføring av ferie, samt når du har lov til å trekke arbeidstakere i lønn. Trekk i lønn vil også kunne få betydning for a-meldingen.

På Visma Lønn Update dag 2 vil du få en gjennomgang av nyheter og smarte tips i Visma Lønn.

Lønn Update inneholder med andre ord mye nyttig stoff for deg som jobber med lønn og personal!

 

Agenda, sted og påmelding – trykk her

Tags: , , , ,