Visma.Net Logistics

(bilde: dordor.no)

Med Visma.net Logistics kan du revolusjonere lagerstyringen i din bedrift.
Full kontroll – Økt fortjeneste – Balansert lagerbeholdning!

God lagerkontroll og lagerstyring er avgjørende for den daglige driften og fortjenesten i alle bedrifter med logistikkbehov. Men det er en balansekunst å sørge for at du har rett vare på rett sted til rett tid. Samtidig er det helt avgjørende for fortjenesten.


Økt fortjeneste

Si farvel til feilberegninger og tapt fortjeneste. Med Visma.net Logistics er du alltid oppdatert på bruttofortjenesten på varene du selger. Du får også full oversikt over all salgshistorikk

Bedre kundeopplevelse
Med oppdatert og nøyaktig informasjon kan du trygt gi dine kunder opplysninger om pris og leveringsdato. Visma.net Logistics gir deg tryggheten du behøver om at du alltid kan levere på det du har lovet

Forenklet innkjøpsprosess
Med Visma.net Logistics får du et verktøy som understøtter smidig og effektiv håndtering av innkjøp. Salgene dine kan knyttes direkte til innkjøpsbestillingene, slik at du også har muligheten til å levere direkte fra leverandør til sluttkunde.

Høyere datakvalitet
I et stadig mer kompetitivt marked er tilgang til pålitelige data avgjørende. Du er avhengig av nøyaktig og oppdatert informasjon for å ta viktige beslutninger, knyttet til alt fra lagerbeholdning til kontantstrøm. Visma.net Logistics understøtter din bedrift ved å sørge for gjennomgående høy datakvalitet.

Frigjør tid og ressurser
Automatisering av viktige prosesser er et viktig skritt mot en stadig mer effektiv arbeidsflyt. Med Visma.net Logistics eliminerer du manuelle oppgaver, og frigjør tid og ressurser som isteden kan brukes til vekst og verdiskaping.

Vit hva du har på lager
Utgiftshåndtering kan iblant føles som å balansere på en stram line. Det er en øvelse i balansekunst å sørge for at rett antall produkter er tilgjengelig til rett tid. Visma.net Logistics hjelper deg å spare tid og penger, og sørger for at du har full kontroll.

Har du spørsmål rundt dette, kontakt oss på support@pcss.no eller ring vårt sentralbord på 400 69 400

Tags: , , , ,