PCSS har inngått avtale med nok en leverandør til sportsbransjen

PCSS har inngått avtale med nok en leverandør til sportsbransjen i Norge. Gjennom signeringen av avtale på Visma Global og EDI sikrer Adrena AS Visma sine løsninger som motor for fremtidig effektivisering og automatisering.

Adrena AS har valgt PCSS som har lang erfaring med leveranse til sportsbransjen, og har en rekke kunder i drift som blant annet Brown Couch, Day One, Sport Sensation og We Ski.

adrena logo

Som et selskap i sterk vekst har Adrena AS vokst fra sitt eksisterende økonomisystem. Siden de også har inngått leveranseavtaler med Sport1 og XXL, trengte de et større og kraftigere økonomisystem som håndterer omfattende EDI.

Adrena AS er et distribusjonsselskap til sports­bransjen i Norge. De driver markedsføring, salg og support på vegne av verdens fremste merkevarer innen sykkel, ski og triathlon. Dette er merker som Boardman bikes, Louis Garneau, Yoko, Compressport, TorHans og Hub. Deres ansatte besitter høy kompetanse og masse erfaring innen sine produktområder. Deres produkter vil ganske snart finnes tilgjengelig i en rekke av landets butikker samt mulighet for bestilling på nett.

PCSS fokuserer på hvordan man gjennom effektiv bruk av EDI kan effektivisere arbeidet mot små og store aktører innen sportsbransjen. Gjennom målrettet arbeide med bransjen har PCSS god kjennskap til hva som er viktig for å utnytte potensialet i å effektivisere i en bransje hvor det er lang leveringstid og marinene er lave. Viktigheten av å ha rett informasjon tilgjengelig til enhver tid er en konkurransefaktor som gjør at man kan lykkes i et konsumer drevet segment. Det er her PCSS sin kompetanse gjør at man kan lykkes.

Kom i kontakt med oss her for en uforpliktende prat

Tags: , , , ,