Visma.net Payroll – et nettbasert lønnssystem

Visma.net Payroll ble lansert høsten 2016, og er nå det lønnsystemet vi leverer til alle!

Visma.net Payroll er et brukervennlig og profesjonell nettbasert lønnssystem for bedrifter. Løsningen kan også brukes sammen med andre tjenester fra Visma.net, slik som økonomi og logistikk.

I tillegg vil bedriften få en løsning som åpner for helt nye muligheter! Ansatte får et verktøy som neste gjør det gøy å forholde seg til administrative prosesser som reiseregninger og fraværsregistrering. Løsningen finnes en armlengde unna, mobiltelefonen! Situasjonen med skjema på intranettet som er tidkrevende og vanskelig å fylle ut er over. Ledere vil få en løsning som involverer dem, noe som frigjører tid og gjør alt arbeid med lønn og HR motiverende, bedre og veldig engasjerende!

Fordeler

  • Du kan jobbe når du vil, hvor du vil
  • Du slipper å tenke på IT-drift. Installasjon av nye versjoner, endring i satser osv
  • Kan la ansatte bruke moderne og effektive løsninger for

Disse er tjenester rettet mot bedriftens ansatte. På en enkel og intuitiv måte kan ansatte (og andre tilknyttet virksomheten) registrere sine reiseregninger, utleggsrefusjoner, ferieønsker, fravær, timer, overtid, pluss/minustid osv. Ansattes registreringer godkjennes (eller sendes tilbake for ytterligere opplysninger/korrigeringer), deretter er alle dataene inne i Visma.net Payroll!

Erfaringer viser at det er MYE tid å spare. I tillegg blir kvaliteten på dataene erfaringsmessig bedre. Det ligger mye regelverk i løsningen som sikrer datakvaliteten.

Visma sitt mål er at din bedrift skal kunne effektivisere og automatisere mange rutiner innen lønn ved å gå over til Visma.net Payroll.

Selv om alle ansatte blir involvert i Payroll, sannsynligvis markedets mest moderne lønns- og personalsystem, så vil bedriftens lønningsansvarlige ha full oversikt og kontroll. Du vil se hvem som har registrert hvilke opplysninger, og når og hvem som har godkjent dem. Dette fører til at lønningsansvarlig får frigjort mere tid til andre HR relaterte arbeidsoppgaver.

Farvel til oppgraderinger, vedlikehold og nye versjoner

En ting vi vet mange vil sette stor pris på, er at Visma.net Payroll driftes av Visma. Det betyr at dere ikke trenger å tenke på oppgraderinger, nye versjoner, serverpark – endringer i lover og regler, endringer i satser fra en bestemt dato osv.

Alt dette ordnes automatisk for deg som en del av tjenesten!

Lurer du på priser på oppsett av Visma.net Payroll, trykk her! 

Lurer du på priser på Visma.net Payroll abonnement, trykk her!

Tags: , , , ,