Vår Trainee-reise!!

De to siste ukene har vært innholdsrike! Vi kom i gang 3. september hos PCSS Lillehammer. Her fikk vi en varm og god velkomst hvor gutta på kontoret hadde pynta med ballonger for anledningen. Etter oppstart og en dag med informasjon bar det videre på frokostseminar om Visma.net på Lillehammer, etterfulgt av oppstart av Trainee-program hos Visma på Skøyen. Lærekurven er bratt og vi gir gass!

CloudCamp
Forrige uke deltok vi, sammen med flere fra PCSS på Visma CloudCamp! Der det var omkring 300 deltakere, mye inspirerende presentasjoner og demonstrasjoner av Visma.net sine nye konsepter og skybaserte løsninger. Mye av det som ble presentert på CloudCamp er temaer vi skal få gjennomgå og lære om denne høsten. Dette er noe vi ser veldig frem til.

Trainee-programmet 
Nedenfor er en oversikt over det vi skal gjennom i Trainee-programmet. Vi kommer til å få mye oppgaver knyttet til de ulike temaene med tilhørende Case-oppgaver og presentasjoner.

Siste samling vil foregå i Stockholm, der vi skal ha den endelige eksamenspresentasjon. Det blir, som Emilie ville sagt: «Kælltåkkå luggumt».

Ønsker alle en fin høst!!

Hilsen Emilie Margrete Sande og Victoria Bolstad

Tags: ,