Avslutning av Trainee-reisen med Visma.net

I starten av desember avsluttet Victoria og jeg vår trainee-reise hos Visma Software AS. Denne reisen har vært veldig spennende og lærerik. Til sammen har vi vært en gruppe på 15 traineer, bestående av kandidater fra alle kanter av landet og på tvers av Visma sine partnerkanaler. Vi har knyttet gode relasjoner og fått kjennskap til flere av Visma sine partnere, hvilket er både nyttig og hyggelig for oss. Samme trainee-program har gått parallelt med Visma i Sverige. Her har vi også hatt gleden av å både besøke og bli kjent. Sammen med Sveriges kandidater, hadde vi en felles avslutning av trainee-perioden på Visma sitt kontor i Stockholm.

Visma kjører årlige resertifiseringer som vi skal ta det i, dette gjøres for å opprettholde kompetansen vår på de ulike Visma.net løsningene. I tillegg ønsker Visma å arrangere sammenkomster for oss som har vært med på Visma.net Trainee-programmet, dette gleder vi oss til! Som følge av dette initiativet opprettholder vi kontakten med partnerne, og gjør det mulig for oss å dele erfaringer med hverandre. Dette ser vi på som noe som kan styrke oss som nå er ferske konsulenter for Visma.net.

Vi ønsker å takke Visma for at vi har fått være med på denne reisen!
Vi ser frem til jobbhverdagen som Visma.net-konsulenter i PCSS !