Effektiviser faktureringen med E-faktura

Effektiviser faktureringen med E-faktura

Visma.net har en innebygget faktureringsmotor, Visma.net AutoInvoice, som håndterer alle bedriftens inn- og utgående fakturaer. Denne løsningen gir deg full kontroll på faktureringsprosessen og sørger for at arbeidsflyten er strømlinjet. I denne motoren kan du sende, motta og konvertere elektroniske fakturaer og kreditnotaer i internasjonale og nasjonale formater.

Du oppretter fakturagrunnlaget i ditt økonomisystemet på vanlig måte, og sender så fakturaene via Visma.net AutoInvoice. Deretter sjekker løsningen om organisasjonsnummeret kan motta elektronisk faktura.

Dersom mottakeren ikke kan motta elektronisk faktura, sendes den via e-post eller i posten. Men dersom mottakeren kan motta elektronisk faktura, sendes den automatisk som EHF.

Visma.net AutoInvoice fungerer også som fakturainnboksen til bedriften. Du har alle inngående fakturaer samlet på et sted, uavhengig av om fakturaen er elektronisk, PDF-format eller på papir. Her skannes og tolkes alle papirfakturaer, slik at du slipper manuell håndtering.

  • Transaksjonspriser på Visma.net AutoInvoice her
  • Hvordan sette opp AutoInvoice i Visma Global her 
  • Se hva din bedrift kan spare her
  • Tekst og bilder fra Visma.net AutoInvoice

Tags: , , , ,