Din skyreise

Når du skal starte din skyreise handler det om mye mer enn å flytte dagens ERP-løsning ut i skyen. Det handler om viljen til endring, se verden på en ny måte, ta en del valg som man ikke kan ta med dagens Windows-baserte løsninger, og ikke minst endre sin arbeidsmetodikk.

Noen typiske spørsmål vi får når vi snakker med bedrifter som skal starte sin reise:

  1. Man må ikke løse alt i ny løsning, merverdien med sky er så stor at man fint kan lever med standardiserte løsninger.
  2. Det kommer til å koste penger og tid for alle involverte. There is no quick fix, only hard work!
  3. Du kan ikke forvente å få med transaksjoner fra tidenes morgen. Man kan ikke bygge nytt på gammelt rammeverk og forvente å få bygget til å stå.
  4. Ja du kan printe på papir, men 99% av all tilgang til data skjer på skjermen og med rapporterings Dashboards.
  5. Du har noe du må integrere ERP med, Yes det kan vi fikse. Her finnes det mange ferdige integrasjoner, men vi kan utvikle stort sett det meste.
  6. Du får ikke faktura en gang i året, moderne løsninger er abonnements baserte. Med andre ord du får faktura basert på forbruk.
  7. Ja du må betale for betalingsdokumenter per transaksjon, men hva er alternativet å gjøre jobben manuelt?
  8. Nei du må ikke betale for oppgraderinger, de kommer som en del av tjenesten!
  9. Nei du må ikke betale for backup, det tar leverandøren seg av.
  10. Ja det koster faktisk penger å sette opp skybasertet plattformer, de kommer ikke ferdig konfigurert for akkurat deg!

Når du har tatt valget skal du vite at du har en trygg leverandør som støtter deg hele veien. Her mener vi at mange leverandører tar sikkerheten i skyen for lett. Derfor skal du føle deg trygg på at med Visma.net kan du lese og se hvordan Visma jobber med sikkerhet hele tiden. Er du nysgjerrig, kan du lese mer her https://www.visma.com/trust-centre/

Så skal du snakke med fagkonsulenter som kjenner logistikk, regnskap og ikke minst lønn. Her kan du være trygg på at PCSS.no har erfaring og kan plattform og faget. Vi startet med Visma.net i 2013 og har levert Visma.net plattformen til våre kunder siden den gang.

Flere ting du lurer på, mail oss på support@pcss.no eller les denne 10 punkts guiden fra Visma https://www.visma.no/erp/guider/hvorfor-velge-erp/

We Embrace The Cloud

Tags: , ,