Gjør din skyreise enklere med teknisk support

Gjør din skyreise enklere med teknisk support

Mange av våre kunder er usikre på hva det vil innebære å flytte dagens løsninger til skyen. Ikke alle kan klare seg uten Microsoft Word, Excel og PowerPoint. For ikke å snakke om Outlook og en rekke andre programvare. Samtidig spør du deg sikkert hva med nettverk, printere, adgangskontroll, overvåkning og alt annet som spiller på lag med internet.

PCSS.no etterstreber å bistå våre kunder med alle it-behov relatert til virksomhetskritiske løsninger. Derfor har vi et bredt spekter av tjenester so kan benyttes enkeltvis, i samhandling med eller mot Windowsbasert programvare.

Noe av disse kan du lese mer om under, ta kontakt hvis du har andre behov!

Office365

PCSS.no Pulse, overvåkning av servere

Cisco Meraki nettverksovervåkning

PCSS Cloud on IBM

Azure

Tags: ,