På tide med en ny kopimaskin med sortering og dokumenthåndtering, ikke les dette!

Mitt spørsmål er, hva er strategien bak å investere i en kopimaskin?

Når man jobber i gamle Windowsbaserte ERP-systemer, trenger man som regel å printe, kopiere og lagre informasjon fra ERP-systemet. Det interessante er at ingen av oss mottar brev i postkassen lenger. Vi sender svært sjelden papirbasert informasjon til venner når vi skal kommunisere. Vi ringer heller ikke like mye som vi gjorde før.

Så hva er det med de som legger strategien i bedrifts-Norge? Bruker mange beslutningstagerne fortsatt brevgiro? Brevgiro er forøvrig en måte å betale regninger på fra 90-tallet, som de fleste av oss for lengst er langt forbi. Det meste av fakturabetalingen foregår faktisk på mobilen i dag, hvor vi også deler og kommuniserer, ikke på papir.

«Å ja» sier du sikkert, vårt ERP-system er ikke laget slik at vi kan finne og dele informasjon. Samtidig har vi tilpasset vår ERP-løsning til vår virksomhet, til slik at kostnaden med å bytte ERP-system er så stor at det skal vi se på først om noen år.

#GET SHIFT DONE! ­

Det koster ikke skjorta å bytte ERP-system lenger. Nå leveres ERP-systemene uten store investeringskostnader på Windows-baserte lisenser, og alt er på abonnement. Pay as you use – du betaler for det du konsumerer av tjenester. Alt av drift, oppdateringer og sikkerhet er inkludert. 

Integrasjoner finnes mot de fleste løsninger også leveres som abonnement, ja det finnes andre som har samme behov som deg, Google det!

Implementering er tradisjonelt en kostbar affære. Det stemmer, det koster å få tilgang til markedets råeste kompetanse innenfor ulike fagfelt, men hva koster det å investere i en ny kopimaskin? Hva koster det at du har medarbeidere som kopierer papir, arkiverer og skanner, og i beste fall sender det som PDF-vedlegg.

Ja kjøp for all del en ny kopimaskin, men ikke ring oss – vi lever og ånder for effektive, sikre ERP-systemer som gir tid. Det er en investering for fremtiden og bør være strategien der du jobber!

for mer tid, trykk her!

Ønsker du også automatisering av systemet? Vi kan hjelpe dere med dette!
For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!