På tide med en ny kopimaskin med sortering og dokumenthåndtering, ikke les dette!

På tide med en ny kopimaskin med sortering og dokumenthåndtering, ikke les dette!

Mitt spørsmål er, hva er strategien bak å investere i en kopimaskin?

Når man jobber i gamle Windowsbaserte ERP systemer trenger man som regel å printe, kopiere og lagre informasjon fra ERP systemet. Det interessante er at ingen av oss mottar brev i postkassen lenger, vi sender svært sjelden papirbasert informasjon til venner når vi skal kommunisere og ikke minst vi ringer ikke like mye som vi gjorde før.

Så hva er det med de som sitter og legger strategien i bedrifts Norge? Bruker mange beslutningstagerne fortsatt brevgiro? Brev Giro er forøvrig en måte å betale regninger på fra 90 tallet, som de fleste av oss for lengst er langt forbi. Det meste av regningsbetaling foregår faktisk på mobilen i dag. Der deler vi og kommuniserer, ikke på papir.

«Å ja» sier du sikkert, vårt ERP-system er ikke laget slik at vi kan finne og dele informasjon. Samtidig har vi tilpasset vår ERP løsningen til vår virksomhet, til slik at kostanden med å bytte ERP system er så stor at det skal vi se på først om noen år.

#GET SHIFT DONE! ­

Det koster ikke skjorta å bytte ERP system lenger, det var i gamle dager. Nå leveres ERP systemene uten store investeringskostnader på Windows baserte lisenser, alt er på abonnement. Pay as you – du betaler for det du konsumerer av tjenester. Alt av drift, oppdateringer og sikkerhet er inkludert. 

Integrasjoner finnes mot de fleste løsninger også leveres som abonnement, ja det finnes andre som har samme behov som deg, Google det!

Implementering er tradisjonelt er kostbar affære. Det stemmer, det koster å få tilgang til markedets råeste kompetanse innenfor ulike fagfelt, men hva koster det å investere i en ny kopi maskin. Hva koster det at du har medarbeidere som kopierer papir, arkiverer og skanner og i beste fall sender det som PDF vedlegg.

Ja kjøp for all del en ny kopimaskin, men ikke ring oss – vi lever og ånder for effektive, sikre ERP systemer som gir tid. Det er en innvestering for fremtiden og bør være strategien der du jobber!

for mer tid, trykk her!