Trond snakker om sikkerhet i skyen!

Når du skal velge en leverandør av ERP systemer for din bedrift er sikkerhet noe av det viktigste du vurderer. Vi ser at mange aktører i markedet sier de har sikkerheten ivaretatt, men dessverre viser det seg at de ikke bruker nok ressurser på å sørge for at dine data er trygge. Velger du Visma.net ERP kan du være trygg på at akkurat din sikkerhet blir ivaretatt.

Visma er 100% transparente på hvordan de jobber med sikkerhet og er åpne på dette. Derfor kan det være lurt å sette av noen minutter på å lese seg opp på hva de ulike leverandørene gjør på dette området. Er din leverandør usikker, eller ikke kan vise hvordan de jobber med sikkerhet ville jeg vurdert om de er rett leverandør for deg!

Din sikkerhet, ditt personvern og Visma som Databehandler

Visma har tre stede hvor dette er beskrevet:

  1. Visma Privacy statement:
  2. Visma Trust Center
  3. TOS – Terms of Service

Sikkerhetsrutinene til VIsma er slik at de hele tiden skal ivareta kravene fra Finansdepartementet vedrørende Forskrift om bokføring; Oppbevaring og elektronisk tilgjengelighet.

Lurer du på om vi tar sikkerhet på alvor, kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!