Payroll-leveranse til Lekang Filter

Utrolig flott å se at flere og flere bedrifter ser fordelen med lønn i skyen med Visma.net Payroll. Lekang Filter forenkler kundenes jobbhverdag gjennom kunnskap, kvalitet og effektive tjenester. Med dette fokuset, er det ikke rart de valgte løsningen fra Visma.net Payroll.

Visma.net Payroll er Visma sitt nettbaserte lønnssystem for store og små bedrifter. Å ha et nettbasert lønnssystem betyr mer automatikk og mindre manuelle prosesser. Alt foregår i skyen, altså ingen lokal installasjon eller utgifter til vedlikehold. Du har tilgang til systemet fra alle enheter, og vet at du jobber i sanntid. Lønningsansvarlige får et smart og effektivt verktøy, som gir full oversikt og kontroll. Samtidig får alle ansatte tilgang til smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte fra mobilen sin. De ansatte får en oversikt de ikke har hatt tidligere, og det i én og samme løsning.
Rett og slett en ny hverdag for alle i bedriften!

Les innlegget fra Visma om Lekang Filter, og lær hva du og din bedrift kan effektivisere med nytt lønnssystem.

Har du spørsmål?
For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!

Fornøyd bruker av Visma Payroll lønnssystem