Trond snakker om å ta valg

Trond snakker om å ta valg

Trond snakker om å ta valg

Å ta valg er noe av det vanskeligste vi gjør

For oss mennesker er det å ta valg vanskelig. Ofte er det forbundet med stor usikkerhet og frykt for at det vi kjenner så bra skal erstattes av noe nytt. Se på deg selv, sitter du på forskjellige steder rundt kjøkkenbordet hver dag, spiser du ikke mye av det samme gjennom uken og ikke minst se på hvordan du kler deg. Ikke mye nytt og spenstig som dukker opp i mitt garderobeskap nei!

Slik er det med oss alle, men når det kommer til enkelte områder er vi flinkere. Vi elsker nye mobiltelefoner, nye biler og alt som har med teknologi å gjøre. Derfor mener jeg tiden er inne for å løfte blikket og se om ikke det er på tide å kaste Windows serveren, fylle den med sement og bruk den som moring til båten. Da er du tøff, men du kan være trygg på at med Visma.net ERP kan du erstatte ditt gamle Windowsbasertet ERP system. Ikke behøver du konsulenter som skal oppgradere, ikke behøver du backup og ikke er det dyrt å abonnere på en komplett løsning.

Du må bare tørre

Hva er du redd for, sikkerhet, funksjonalitet eller er det bare fordi du er et vanemenneske. Start i morgen med å fortelle deg at nå, nå skal jeg gjøre en endring. Sjekk hva vi kan gjøre for deg med Visma.net ERP og økosystemet som finnes. En ny hverdag venter på deg, hva venter du på?

Tags: