Trond snakker om å ta valg

Trond snakker om å ta valg

Å ta valg er noe av det vanskeligste vi gjør

For oss mennesker er det å ta valg vanskelig. Ofte er det forbundet med stor usikkerhet og frykt for at det vi kjenner så bra skal erstattes av noe nytt. Bruk deg selv som eksempel. Sitter du på forskjellige steder rundt kjøkkenbordet hver dag? Spiser du mye av det samme gjennom uken? Hvordan kler du deg? Ikke mye nytt og spenstig som dukker opp i mitt garderobeskap nei!

Slik er det med alle, men når det kommer til enkelte områder er vi flinkere. Vi elsker nye mobiltelefoner, nye biler og alt som har med teknologi å gjøre. Derfor mener jeg tiden er inne for å løfte blikket og se om ikke det er på tide å kaste Windows-serveren, fylle den med sement og bruke den som moring til båten. Da er du tøff, men du kan være trygg på at med Visma.net ERP kan du erstatte ditt gamle Windows-baserte ERP-system.
Du trenger ikke konsulenter som skal oppgradere, du trenger ikke ta back-up og det er ikke dyrt å abonnere på en komplett løsning.

Du må bare tørre

Hva er du redd for? Sikkerhet, funksjonalitet eller er det bare fordi du er et vanemenneske. Start morgendagen med å si til deg selv; «Nå skal jeg gjøre en endring!»
Sjekk hva vi kan gjøre for deg med Visma.net ERP og økosystemet som finnes. En ny hverdag venter på deg, hva venter du på?

Vi kan hjelpe dere med dette!
For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!

Tags: