Trond snakker om å ha full kontroll

Trond snakker om full kontroll

Sørg for at du har full kontroll på din virksomhet

Det er ikke bare jeg som er mye på farten. Ofte blir oppgavene jeg har ignorert, og jeg ender opp med å bruke fritiden min på å følge opp og finne informasjon som jeg trenger for å gjøre jobben min. Dette har endret seg nå som vi er på en skybasert ERP-plattform.

Visma Manager

Med Visma Manager-appen, har jeg full kontroll på nøkkeltallene i vår bedrift. Jeg godkjenner fakturaer på farten og utlegg for ansatte, i tillegg til at jeg har full kontroll på ferie og fravær i vår bedrift.

Les mer om Visma Mobile Manager her!

Har du spørsmål?
For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!

Tags: