Kom raskt igang med Visma Payroll

Når du skal i gang i med Visma Payroll er det viktig at du velger en leverandør som kan gi deg en garanti for at du kommer trygt i gang. Vi i PCSS har gjennom flere år brukt tiden på å bygge kompetanse slik at du som kunde får en friksjonsfri overgang fra dagens lønnssystem. 

Vi benytter Trello som prosjektverktøy og involverer deg som kunde i alle faser. Dette sikrer god opplæring for deg som kunde og bygger din kompetanse gjennom praktisk arbeide i Payroll. Våre kunder gir oss gode tilbakemeldinger på denne metodikken og vi er trygge på at velger du PCSS.no som din implementerings partner vil vi i sammen skape en friksjonsfri overgang til skyen for ditt selskap.

Når du har kommet i gang med Visma.net Payroll er du trygt i havn og kan benytte Visma sin support tjeneste til alle dine spørsmål. Support fra Visma er inkludert i abonnementet.

Les mer om Visma Payroll her.

For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!