Payroll leveranse – Mellbyes Planteskole

Vi er glade for at Mellbyes planteskole AS har valgt Visma Payroll som deres lønnssystem. PCSS.no leverer all bistand til oppsett og igangkjøring av plattformen.

Les mer om hvordan det oppleves å gå over fra Huldt & Lillevik til Visma.net Payroll her.

Mellbyes planteskole er en planteskole som ble etablert tilbake i 1920.  Vi har spesialisert oss på leveranser til grøntanlegg og i dag leverer vi kun engros der våre kunder er anleggsgartnere, maskinentreprenører og  kommuner.  Planteskolens produksjon er på ca 200 daa fordelt på ca 150 daa friland og 50 daa karplasser. På karplassene produseres det  prydbusker,hekkplanter og ferdighekk,  mens det på friland  produseres trær og store solitærbusker.  Vi har ett stort varesortiment og det vi ikke har selv skaffer vi på kort tid fra gode underleverandører. For leveranser på Østlandet kjører vi ut alt av varer med egne lastebiler direkte ut på anleggstedet. 

Ønsker du også automatisering av lønnssystemet? Vi kan hjelpe dere med dette!
For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!