Trond snakker om miljø, eller nettbutikk for bedrifter

La det ikke være noen tvil, det at vi kjører mindre bil er bra for miljøet der vi bor. Det blir renere luft og vi kan oppleve våre nærmiljøer i hyggelig atmosfære.

Miljø kommer til en pris og mange av våre kunder merker at forbrukeren sitt handlemønster endrer seg. Det skyldes nok ikke bare mindre trafikk og færre parkeringsmuligheter, men man må uansett forholde seg til markedet man selger sine varer i.

Hvis du selger varer til sluttkunder, tror jeg ikke du overlever i fremtiden hvis du ikke har en integrert nettbutikk. Da mener jeg ikke en som du får noen filer fra, men en hvor alle prosesser flyter fra kunde sin første opplevelse når de treffer deg, til du har oppdatert regnskapet ditt med kjøpet.

La oss hjelpe dere med å komme i gang med integrert nettbutikk mot Visma.net ERP og bli med på reisen!

For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!