Payroll-leveranse til Beck Maskin

Payroll-leveranse til
Beck Maskin

Beck Maskin leverer Kobelco gravemaskiner, Mecalac anleggsmaskiner, minigravere, minidumpere, hydrauliske hammere med mer.

Som kunde på Visma.net Logistikk og Finans gjennom mange år var tiden inne for å effektivisere lønnsarbeidet for Beck Maskin. Da falt valget på Visma.net Payroll og PCSS.no som parter.

PCSS.no har med plattformen Visma.net tilrettelagt alle administrative løsninger for Beck Maskin og nå var tiden inne for den siste skanse, lønnsystemet. Visma.net Payroll gir så stor merverdi at valget var klart allerede tidlig i fasen og med selvbetjeningmuligheter for alle ansatte har løsningen gitt umiddelbare besparelser. Nå får alle ansatte lønnslipp på mobil, har oversikt over egen hverdag og det er lite spørsmål som Beck Maskin må svare på i det daglige i forhold til ferie og fravær.

Visma.net Payroll er Visma sitt nettbaserte lønnssystem for store og små bedrifter. Å ha et nettbasert lønnssystem betyr mer automatikk og mindre manuelle prosesser. Alt foregår i skyen, altså ingen lokal installasjon eller utgifter til vedlikehold. Du har tilgang til systemet fra alle enheter, og vet at du jobber i sanntid. Lønningsansvarlige får et smart og effektivt verktøy, som gir full oversikt og kontroll. Samtidig får alle ansatte tilgang til smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte fra mobilen sin. De ansatte får en oversikt de ikke har hatt tidligere, og det i én og samme løsning.
Rett og slett en ny hverdag for alle i bedriften!

Ønsker du også automatisering av lønnssystemet? Vi kan hjelpe dere med dette!
For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!