Payroll-leveranse til Fana Optikk

Vi er glade for Fana Optikk har valgt Visma Payroll som lønnssystem.
Valget var enkelt – de ønsker fullstendig kontroll og en fleksibel hverdag, og her kommer vi på banen. PCSS.no leverer all bistand til oppsett og igangkjøring av plattformen og hjelper til med første, andre og tredje lønns-kjøring.

Fana Optikk ble etablert i mars 1963, og har sørget for godt syn hos bergensere i over 50 år. Fana Optikk har et stort utvalg av både brilleinnfatninger og solbriller. Det de tar inn i butikk blir håndplukket av de. Fana Optikk setter sin ære i personlig oppfølging og god service til alle deres kunder. Det er derfor de aller fleste kommer tilbake til de.

Fana Optikk tilbyr alle tjenester innen deres fag, dette omfatter synstest både for linser og alle typer briller. Velkommen til Fana Optikk!

Visma.net Payroll er Visma sitt nettbaserte lønnssystem for store og små bedrifter. Å ha et nettbasert lønnssystem betyr mer automatikk og mindre manuelle prosesser. Alt foregår i skyen, altså ingen lokal installasjon eller utgifter til vedlikehold. Du har tilgang til systemet fra alle enheter, og vet at du jobber i sanntid. Lønningsansvarlige får et smart og effektivt verktøy, som gir full oversikt og kontroll. Samtidig får alle ansatte tilgang til smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte fra mobilen sin. De ansatte får en oversikt de ikke har hatt tidligere, og det i én og samme løsning.
Rett og slett en ny hverdag for alle i bedriften!