Payroll-leveranse til Wright Trafikkskole

Payroll-leveranse til
Wright Trafikkskole

Wright trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 32 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Derfor var det å velge leverandør av nytt lønnssystem en vanskelig prosess. For Wright Trafikkskole alt valget på på Payroll og PCSS.no, når de skulle finne samarbeidspartner.

PCSS.no leverer all bistand til oppsett og igangkjøring av lønnssystemet Visma Payroll.

PCSS leverer Visma Payroll etter en velprøvd metodikk som sikrer implementering til avtalt tid. Som kunde er det viktig å være sikker på at man ikke bare kjøper et nytt lønnssystem, men har bistand hele veien i prosessen og gjennom de første lønns kjøringen.

Visma.net Payroll er Visma sitt nettbaserte lønnssystem for store og små bedrifter. Å ha et nettbasert lønnssystem betyr mer automatikk og mindre manuelle prosesser. Alt foregår i skyen, altså ingen lokal installasjon eller utgifter til vedlikehold. Du har tilgang til systemet fra alle enheter, og vet at du jobber i sanntid. Lønningsansvarlige får et smart og effektivt verktøy, som gir full oversikt og kontroll. Samtidig får alle ansatte tilgang til smarte løsninger for registrering av ferie, fravær, reiser og timer direkte fra mobilen sin. De ansatte får en oversikt de ikke har hatt tidligere, og det i én og samme løsning.
Rett og slett en ny hverdag for alle i bedriften!

Ønsker du også automatisering av lønnssystemet? Vi kan hjelpe dere med dette!
For en enklere og mer effektiv netthverdag – kontakt oss på support@pcss.no eller
ring oss på mobil 400 69 400 for en hyggelig samtale. Vi ser fram til å høre fra deg!

Fornøyd bruker av Visma Payroll lønnsystem