Hva er Visma Payroll? Enkelt forklart

Hva er Visma Payroll?

Visma Payroll er et nettbasert lønnssystem og leveres som en tjeneste i nettleseren din. Det erstatter alle tidligere Windows baserte lønnssystemer fra Visma.

Fordeler med Visma Payroll

Med Visma Payroll er det mange oppgaver som normalt utføres av lønningsansvarlig, som den ansatte nå har mulighet til å gjøre selv. Som ansatt har du kontroll på dine feriedager, hvor mange sykedager du har registrert.

Når du har utlegg bruker du Visma sin app for å ta bilde av kvitteringer og sender de inn til godkjenning. Dette gjør at du som ansatt har kontroll på det som er viktig for deg og blir banksjef over egen hverdag.

Informasjon registreres kun én gang

Når du har registrert en forespørsel om ferie ligger informasjonen der, og ferie forespørselen sendes automatisk til nærmeste leder for godkjenning. Du får en bekreftelse når ferie forespørselen din er godkjent. Perioden for ferie ligger i systemet, slik at når lønn skal utbetales er ferien allerede registrert og lønn beregnet riktig for deg. 

Har du utlegg, ligger de ferdig behandlet når de er godkjent, slik at det ikke tastes feil når utleggene skal med på lønningen din. All informasjon registreres og lagres én gang, noe som gir bedriften din en helt ny måte å jobbe med lønn og HR på. I tillegg ligger det avansert automatikk, som minimerer ekstraarbeid for alle.

Hva er inkludert i abonnementet

  • Ferie og fravær – her registreres ferie forespørsler, sykefravær og permisjoner. Se video!
  • Utlegg og reiseregninger – alle reiser og utlegg registrer du med mobil app og sender til godkjenning. Se video!  
  • Godkjenning av reiser – utlegg og ferieønsker for ledere.
  • Lønn – full lønnskjøring for norske virksomheter. 
  • Bankintegrasjon – Visma Payroll er integrert direkte med din bank. 

Hvem passer det for?

Visma Payroll ble introdusert i 2016, og brukes i Norge i dag av virksomheter fra 5 ansatte til større selskaper med over 800 ansatte. Her er det ingen fasit på hvem Visma Payroll passer for, da tjenesten gir fleksibilitet i forhold til bruk.

Hva koster Visma Payroll?

Selve tjenesten koster fra 210,- per virksomhet per måned i abonnementet, så betaler du en månedspris per ansatt på 51,- som er aktiv i Visma payroll.

Oppsett koster fra 35 000,-. Dette inkluderer all bistand du trenger, samt at vi er med å hjelper deg under første, andre og ved tredje lønnskjøring.Du kan lese mer om hvordan vi gjør det på denne artikkelen. Les mer her!

Leveranse

PCSS.no har vært med å levere Visma Payroll siden det ble lansert og har erfaring med leveranse til flere ulike virksomheter innen det private næringsliv. Når vi leverer Visma Payroll følger vi en mal som er enkel for deg å forstå, noe som er viktig i og med at det er du som skal bruke lønnssystemet.

Vil du motta mer nyttig informasjon?