LokalBank alliansen velger PCSS og Visma Payroll

Lokalbank alliansen har valgt Visma.net Payroll som lønnssystem for sine banker. 

Det nye banksamarbeidet Lokalbank består av Askim & Spydeberg Sparebank, Drangedal Sparebank, Nidaros Sparebank, Selbu Sparebank, Sparebank 68 Grader NORD, Sparebanken DIN, Stadsbygd Sparebank og Ørland Sparebank.

Vi er stolte av å få levere Visma Payroll til Lokalbank samarbeidet og med Visma Payroll vil alle bankene ha tjenester som alltid er oppdatert på lover og regler, samtidig krever tjenesten ingen lokal installasjon av programmer og brukere får tilgang til alle Visma sine apper.

LokalBank alliansen har fokus på kostnader og ser store gevinster ved å bruke Visma Payroll ler mer på: https://e24.no/boers-og-finans/i/RxMwwa/banker-melder-seg-ut-av-eika-i-kostnadsprotest

Takk for tilliten.