PCSS leverer IT-løsninger for sportsbransjen

I PCSS har vi spesialisert oss på IT-løsninger for sportsbransjen. Mer og mer av vareinformasjonen går elektronisk, og som leverandør må man ha en IT-løsning klargjort for elektronisk informasjonsflyt i alle ledd av verdikjeden. Helhetlige løsninger fra Visma, effektiviserer og øker din lønnsomhet. Lager, kasse, regnskap og nettbutikk i kombinasjon med helautomatisk inn og utgående faktura, samt EDI (elektronisk datautveksling) mot alle kunder og leverandører.


Automatiser og effektiviser prosesser for salg,

ordrebehandling og kundepleie.

it løsninger for sportsbransjen

EDI gir leverandører i sportsbransjen:

•    Økt lønnsomhet ved hjelp av automatisering
•    Bedre leveransekvalitet
•    Umiddelbar viderebestilling til underleverandør
•    Bedre logistikkstyring
•    Reduserer antall hasteordrer
•    Forbedrer likviditet
•    Ingen punching
•    Generering av plukklister
•    Automatiserte ordrebekreftelser
•    100% datakvalitet i ordregrunnlaget


EDI i praksis

Med EDI flyter alle meldingene mellom leverandører og kunder elektronisk etter definerte og avtalebestemte kriterier. Når en kunde bestiller en vare sørger EDI for at informasjonen gjøres om til et standardisert format, slik at bestillingen går direkte inn i leverandørens system. Hvis leverandøren skulle ønske å se på bestillingen før ordren bekreftes, kan dette gjøres med et taste trykk.
Systemet kan også automatisk generere en ordrebekreftelse, som så sendes tilbake til kundens systemer via EDI. Når varen er levert, sendes det automatisk en faktura fra leverandøren, rett inn i kundens økonomisystem for videre behandling. Når fakturaen er godkjent og betalingen utført, går det en melding tilbake om at ordren er betalt.

PCSS fokuserer på hvordan man gjennom effektiv bruk av EDI kan effektivisere arbeidet mot små og store aktører innen sportsbransjen. Gjennom målrettet arbeide med bransjen har PCSS god kjennskap til hva som er viktig for å utnytte potensialet i å effektivisere i en bransje hvor det er lang leveringstid og marinene er lave.

Viktigheten av å ha rett informasjon tilgjengelig til enhver tid er en konkurransefaktor som gjør at man kan lykkes i et konsumer drevet segment. Det er her PCSS sin kompetanse gjør at man kan lykkes.

Fordeler for Sportsleverandører som tar i bruk Visma sine løsninger!


Bli synlig på nett

Synes du ikke, så finnes du ikke. Kundene dine forventer å kunne handle av deg på nett, og med Visma Zpider eShop kan du nå nye kunder og selge mer til eksisterende.


Nettbutikk i økonomisystemet

Med et Visma økonomisystem i bunnen er det svært enkelt å åpne og administrere en nettbutikk.
Funksjonaliteten ligger i økonomisystemet, mens Visma Zpider eShop sørger for at
kundene får en brukervennlig og trygg netthandel.


Søkemotor-optimaliser produktene dine

Visma Zpider eShop lar deg utnytte internettets kommersielle potensial. En innebygd funksjon som fremhever nøkkelord i produktbeskrivelsen som sørger for at du kommer høyere opp i søkeresultatene i de ulike søkemotorene.


Automatiser salgsprosess og logistikk

Med Visma Zpider eShop integrert med økonomisystemet automatiserer du salgsprosessen og logistikken. Dermed kan du kutte fordyrende salgsledd og øke fortjenesten.
Tallene er alltid oppdatert, og sporing av ordre gir deg full oversikt.


Kasseløsning for butikker (ERP POS)

Bedrifter har ofte kassesalg som en viktig inntektskilde uten at de trenger avanserte kasseløsninger. Bedrifter har mye å hente på å utvide økonomisystemet med integrert kassefunksjonalitet.

Ta kontakt med en av våre konsulenter for spørsmål eller en uforpliktende prat her