Vi søker Cloud Developer!

Er du den vi ser etter?

Vi trenger å styrke vårt integrasjonsteam på Lillehammer!

PCSS er en lang og tro Visma cloudpartner – vi har fulgt våre kunder helt siden 1993. I takt med tiden og etterspørselen etter Saas-løsninger flyttet oss og våre kunder opp i skyen.

Visma lanserte sin skyplattform Visma.net i 2014 og vi i PCSS har gått all-in fra dag en. Nå er etterspørselen etter utvikling mot Visma.net så stor at vi må utvide med mer utviklingskappasitet.

Vi søker etter en ambisiøs utvikler til å utvikle webapplikasjoner og integrasjoner. En som er klar til å levere solid arbeid i form av både teknisk design, programmering og drift. Viktig at du er god til å kommunisere, glad i kaffe (eller andre varme drikker), har selvdisiplin og stor lidenskap for ny teknologi.

Mye av utviklingen vil skje mot Visma.net sitt API https://integration.visma.net/API-index/

Vår Tech-Stack

Våre utvalgte verktøy for vår sky-forming

Dette kan vi tilby

Hos oss får du jobbe sammen med gode kollegaer med stor takhøyde. Vi tilbyr stor frihet under ansvar og mener det er du som kan gjøre en forskjell for oss. Vi sitter på flere lokasjoner, men jobber digitalt på tvers av hvor våre kunder er lokalisert hver dag. Sammen har vi et av Norges beste fagmiljøer innen Logistikk, økonomi, lønn, HRM og varehandel.

HVOR SKAL VI?

Du får være med å påvirke hvor vi skal, og hva vi skal utforme på veien!
Vi ønsker deg, som mener du kan bidra til å lage smarte løsninger for våre kunder rettet mot ERP og HRM.

KUNNSKAP

PCSS har i dag mange smarte hoder, men vil bli flinkere. Du får være med oss for å dele kompetanse på tvers av fagområder!

MOMENT

Vi jobber i dag med flere skyløsninger og tempoet økes hele tiden. Vi følger våre kunders krav til å opprettholde bevegelse og leveranse!

TEAM

PCSS jobber sammen som ett team! Vi kan tilby deg et godt miljø med gode betingelser.

Hva gjør vi?

Vår kjerne virksomhet er rettet mot Visma sine løsninger innen økonomi, logistikk, lønn og prosjektstyring. Som en del av disse leveransene har vi utviklet integrasjoner, eget rammeverk for netthandel, transportløsning, 3PL integrasjoner, HMS rammeverk og mange flere smarte løsninger. Fremover ønsker vi å finne og utvikle flere smarte løsninger som du kan få være med å påvirke, hvis du er rett person! 

Netthandel

Vi lager spesialutformede nettbutikker for bedrifter som trenger en flyt tilpasset sin egen hverdag.

Integrasjon

I skyen er det mange tjenester – vi får disse til å snakke sammen!

Skreddersydde løsninger

Mange av våre kunder ønsker å ha en egen flate for sine tjenester – vi sørger for at alt dette henger sammen!

Kontakt oss!

#we embrace the cloud

[]