Vi tilbyr

PCSS er Visma Gold Certified Partner, og har bred erfaring innen både Visma og Huldt & lillevik sine produkter.

Vi tilbyr løsninger for et hvert behov, som gir kunden en verdiøkning basert på komplette løsninger på følgende områder:

Utvikling av nett-tjenester

Ved utvikling av skybaserte løsninger må man fokusere på bedriftens fremtidige behov for mobile enheter. Utvikling av integrasjonskomponenter og webservices mot eksisterende virksomhetssystemer kan være kritisk hvis man ikke har erfaring og kompetanse fra bedriftsutvikling.

Rådgivning

PCSS har siden 1994 vært med å bistå våre kunder innen IT styring, kontroll, verdikjede-effektivisering, transaksjonsstøtte, intern og eksternrevisjon med mer.

Systemutvikling

Vår systemutviker har jobbet som systemutvikler/rådgiver i 18 år, og har vært ansatt i PCSS i 15 år. PCSS har hjulpet mange av våre kunder med å løse problemstillinger knyttet til løsningene vi leverer. Dette ved at han kan se potensialet for forbedring, og presentere et forslag til endring i eksisterende systemer.

 

Les mer om systemutvikling her

Sportsbransjen

Vi har spesialisert oss på IT-løsninger for sportsbransen. Mer og mer av vareinformasjonen går elektronisk, og som leverandør må man ha en it-løsning klargjort for elektronisk informasjonsflyt i alle ledd av verdikjeden.

 

Les mer om IT-løsninger for sportsbransjen her

I tillegg drifter vi servere og serverparker, leverer ASP-løsninger, spam-filtrering, virusvask og online backup m.m.

Vi leverer også IT utstyr fra en rekke markedsledende leverandører som nevnt nedenfor.

PCSS Service

En kort presentasjon av våre samarbeidspartnere

Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon. De tilbyr spesialisert programvare for virksomhetsstyring (ERP – Enterprice Resource Planning), kundehåndtering (CRM – Customer Relationship Management), personal og lønn (HRM – Human Resource Management), samt en rekke tilrettelagte løsninger.

Huldt & Lillevik har over 30 års erfaring innen lønn, og er i dag Norges mest solgte lønnssystem, for små og mellomstore bedrifter. Merkevaren Huldt & Lillevik eies av Visma, som er en ledende nordisk leverandør av løsninger innen HR, lønn og økonomi

Microsoft er verdens ledende leverandør av programvare, tjenester og internetteknologi.

Vi i PCSS har satset på Microsoft sine skyløsninger, og våre konsulenter er sertifisert på Office 365 og Azure.

HP er en teknologibedrift som tilbyr forbrukerne et bredt utvalg av produkter
og tjenester, fra digital fotografering til digital underholdning, og fra databehandling til hjemmeutskrift.

Lenovo streber etter å bli et nytt globalt selskap som lager prisvinnende PCer for våre kundene. De er et selskap som ikke begrenses av geografiske
grenser eller organisatoriske strukturer. De designer innovative og spennende produkter og løsninger for å dekke kundens behov.

Cisco er verdens ledende nettverksleverandør som forandrer måten mennesker kommuniserer sammen og samarbeider på.

Fagdata tilbyr skytjenester gjennom både eget driftssenter (FRONTDESK® Private Cloud) og fra store strategiske partnere som Microsoft og Citrix (FRONTDESK® Cloud Services). Fagdata setter sammen den beste mixen av skytjenester for hver enkelt bedrift ut i fra hvilke programmer bedriften har bygget sine forretningsprosesser rundt.

KeepItSafe® er en førsteklasses tjeneste for online backup, nødgjenoppretting og forretningsdrift og er en av de eneste leverandørene i hele verden som er tildelt ISO 27001-sertifisering for informasjonssikkerhetsstyring. KeepItSafe beskytter kundenes data hele døgnet mot alt – naturkatastrofer, nett-tyveri, menneskelige feil og systemskader.

Kréatif er en tredjepartsleverandør av nettbutikker til Visma, og gjennom sitt eget CMS Frigg lager de nettbutikker med effektiv integrasjon mot de fleste Visma-produkter. Gjennom 15 år har Kréatif utviklet en integrasjon mot Visma Software, som gjør de til leverandør med meget høy kompetanse og forståelse for hvordan de forskjellige Visma-programmene fungerer.