Webinar Visma

9. november – Visma.net AutoInvoice

Visma.net AutoInvoice er en nettbasert tjeneste som gjør at du kan både sende og motta E-Faktura direkte i ditt Visma økonomisystem. Det offentlige har innført krav til alle sine leverandører om bruk av E -Faktura. Dette har selvfølgelig fått ringvirkninger også for det private næringsliv. Utnytter du fullt ut mulighetene?

 

Dette webinaret passer for deg som bruker ett ERP system fra Visma og som ønsker å automatisere fakturering og fakturamottak.

 

Meld deg på!

Hva er et webinar?

For å delta på webinar logger du deg inn på en webside hvor du kan følge presentasjonen på din egen pc-skjerm. Du kan selvfølgelig også stille spørsmål. Informasjon om pålogging vil du motta dagen før webinaret.

Delta på et webinar og lær mer om Visma sine løsninger innen effektiv økonomistyring, lønn/HR og salg/kundedialog direkte fra kontorpulten.

21. november – Få kontroll på utlegg, timer og fravær

Effektiviser dine lønnsprosesser med nettbaserte tjenester integrert med ditt lønnssystem. Gjør det enkelt for alle ansatte å føre sine utlegg, reiser, timer og fravær – og for ledere å bli varslet og godkjenne. Alt foregår på nett eller mobil, og alle relevante data blir automatisk synkronisert med lønnssystemet

 

Meld deg på!

28. november – Visma.net ERP

Med nettskyen har mulighetene for automatisering av viktige forretningsprosesser aldri vært større. Stadig flere norske bedrifter tar i bruk skytjenester for å øke effektiviteten og styrke verdiskapingen. Gi dine fagfolk verktøyet de trenger for å prestere best mulig.

 

Meld deg på et tidseffektivt webinar hvor vi viser deg Vismas skybaserte ERP-løsning for bedrifter med avanserte behov innen økonomi, ordre, innkjøp og lager.

 

Passer for: Daglig leder, Økonomisjef eller Logistikkansvarlig

 

Meld deg på!